Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir tarafının münhal olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Ancak, yangın bapsı satıcıları ortada yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, uygun fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum allıkıyoruz.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, henüz yapı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda rafine davranılmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kesme adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında üs olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Bu kapılar üs olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Binalarda mukannen standartlarda mahal alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

CMD Metal; kaliteli ve emniyetli yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği dair bilirkişi kadrosuyla Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme geçirmek muhtevain uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut yapı denetiminden sorumlu özel organizasyonlardan fikir temizlemek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari konstrüksiyonsına isabetli yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına mütenasip türler yeğleme edilebilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en akla yatkın fiyat Yangın Kapısı Fiyatları politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Tütün sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı binada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Report this wiki page